Retro Polgár

 2012.11.04. 18:22

Old school POKEolás  (Aranchnophobia)

A pókkérdés elég megosztó. Van, aki a cipője talpán szereti látni negyedmilliméteres vastagságban, mások teljesen jól elvannak vele. Az Arachnophobia az előbbi embertípus félelmére alapoz, de szerencsére azért nem veszi túl komolyan magát. A rendkívül eredeti történet szerint, egy dél amerikai kutatót megcsíp egy mérges pók, aki belehal a csípésébe, és pókunk az áldozata koporsójával szépen megérkezik az „álmos Kaliforniai kisvárosba” (hova máshova?!). És ahogy a közhely mondatja velem, a bonyodalmak innentől veszik kezdetüket

Az Arachnophobia kiállta az idő próbáját, szórakoztató, vicces, és csodálkozom, hogy még nem kapta el a remake cunami. A főszereplőnk Jeff  „fémrúdnyalogató”Daniels kifejezetten jól játszik, és itt van nekünk John Goodman mint féregirtó, ő a fő humorforrás a filmben. Egyesek horrornak titulálják a filmet, de én inkább szórakoztató thrillernek definiálnám. Megtekintése kettesben ajánlott, és akkor a legszórakoztatóbb, ha partnerünk fél a pókoktól mi pedig nem.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sznobkispolgarfilmetnez.blog.hu/api/trackback/id/tr244888881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása